Telefon

0722.949.599

Timisoara
Program de funcționare

Luni - Duminica: 09:00 - 21:00

1.Actele necesare pentru inchiriere remorci sunt: permis de conducere, carte de indentitate .

2.Plata se va realiza in lei , la preluarea remorcii / platformei  pentru perioada inchiriata .

3.Responsabilitatea este a clientului în cazul unui accident produs din propria vina , a pierderii obiectelor de inventar sau deteriorarea remorcii / platformei .

4.Chiriasul este de acord sa achite orice costuri suplimentare in cazul in care acestea vor aparea : amenzi de circulatie , taxe si amenzi de parcare , incalcarea regulilor de circulatie , deteriorari , furturul , accidente , lovituri , reparatii , inlocuiri la pretul pretins de proprietar , pentru aducerea la starea initiala al vehiculului.

5.Tariful remorcii / platformei nu include: taxe de autostrada, asigurarea marfii pe durata transportului sau la descarcarea acesteia.

6.Inchirierea se realizeaza pe durata determinata .Inchirierea se poate realiza doar pe minim 1 zi . Depasirea termenului de restituire de 1 zi a remorcii inchiriate va determina plata unei taxe echivalente cu inca 1 zi. In cazul inchirierii pe mai multe zile , depasirea termenului de restituire va implica automat plata unei noi zile ( depasirea nu se calculeaza in ore , doar in zile )

7.Remorca / platforma se preia si se preda numai la sediul firmei .

8.Chingile de ancorare luate spre folosinta de chirias nu sunt garantate sub nici o forma , chiar daca se ofera impreuna cu remorca / platforma . Proprietarul nu raspunde pentru iesirea din garantie , lipsa etichetelor , rupturile sau uzura lor care pot duce la amendarea chiriasului.Chiriasul este singurul raspunzator pentru ancorarea si securizarea transportului pe tot parcursul inchirierii.

9.Chiriasul declara ca vehiculul tragator are specificatiile tehnice legale pentru a tracta remorca / platforma inchiriata.

10.Proprietarul nu raspunde pentru pagubele sau vatamarile suferite de Chirias ori de persoanele care il insotesc, datorate vehiculului, pentru pierderea sau deteriorarea proprietatilor personale, marfurilor sau a autovehiculelor transportate si lasate nesupravegheate in interiorul sau pe vehicului inchiriat.